Novosti

Novosti

15.5.2017. a ovogodišnjem 84. Međunarodnom poljoprivrednom sajmu u Novom Sadu, ostvarili smo najveći uspeh do sada. Od dva uzorka koliko smo dali za takmičenje, osvojili smo dve zlatne medalje. Naš džem od šipurka osvojio je Veliku zlatnu medalju zbog osvojenih maksimalnih 20 poena, a naš Ajvar cepkani ljuti Zlatnu medalju. Sledeće godine ćemo jurišati na veći broj medalja kao i onu najvredniju a to je Apsolutni šampion sajma. Nastavljamo u istom ritmu i istom sastavu. Još jedna velika zahvalnost celom timu ( Aleksandaru Cvetkovicu, Daliboru Zlatkovicu, Srđanu Francuskom, Mladenu Stojanovicu i firmi Jugprom, svim koperantima i dr.) i svim kupcima koji su nas dugogodišnjom saradnjom i svojim savetima i sugestijama učinili boljim.

 

1.12.2016. Na 11. sajmu Etno hrane i pića u Beogradu dodeljeno nam je još jedno priznanje za kvalitet. Ovog puta prvo mesto je osvojio naš proizvod DOMAĆI SIRUP OD MALINA. U veoma jakoj konkurenciji kako iz zemlje tako i iz inostranstva uspeli smo da osvojimo prvo mesto.

 

2.10.2016.godine

Još jedno veliko priznanje za nas. Treće mesto na FESTIVALU ZIMNICE u Koceljevu u kategoriji AJVAR. Ovo je za nas veliki uspeh imajući u vidu da je na festivalu učestvovalo 200 proizvodjača iz cele Srbije. Takođe ovo je i prvo priznanje za Udruženje "Leskovački domaći ajvar" za 5 godina koliko udruženje postoji i od međunarodne zaštite brenda "Leskovački domaći ajvar".

 


1.12.2015.godine

Prvo mesto i zlatzna medalja na 10. Međunarodnom sajmu etno hrane i pića. Proizvod koji je dobio nagradu je domaće slatko od šumskih jagoda. Ovo je za nas do sada najveće priznanje i potvrda da idemo u pravom smeru. Na ovom sajmu je učestvovalo preko 500 izlagača iz celog sveta ( Velika Britanija, Indija, Grčka...). Inače radi se o sajmu koji je jedan od najvažnijih sajmova iz ove oblasti posle Poljoprivrednog sajma u Novom sadu. Nagrade su se delile u 12 kategorije. Mi smo medalju osvojili u grupi Proizvodi od voća, podgrupa Prerađeno voće. Ovo je priznanje za kompletan naš tim, kako za one koji su u samoj proizvodnji tako i za one koji su radili na dizajnu i štampi (Srđan Francuski, Dalibor Zlatković, Aleksandar Cvetković). Naravno ovog priznanja ne bi bilo i bez naših vernih kupaca koji su nam pomogli da ovaj proizvod dovedemo do savršenstva. Tim koji dobija se nikada ne menja. Tako da nastavljamo u istom sastavu i istom pravcu ka novim uspesima i priznanjima.