Politika privatnosti

Uvodni deo
Elektronska prodavnica zimnica.rs osnovana je 2011. godine u Vlasotincu. Sedište firme nalazi se na adresi Mihajla MIhajlovića broj 5, opština Vlasotince. 
zimnica.rs brine o svojim klijentima i vodi računa o zaštiti privatnih podataka svojih klijenata.
Politika privatnosti objašnjava koje sve podatke firma prikuplja, obrađuje i deli sa trećim licima. Korišćenjem našeg web site-a saglasni ste sa upotrebom podataka od strane kompanije u skladu sa Politikom privatnosti.

Korisnici i posetioci
Za poručivanje proizvoda na našem web sajt-u registracija je neophodna i morate da se registrujete. 
Kada se registrujete vi postajete – Korisnik. Određeni sadžaji na našem web sajt-u dostupni su i licima koja nisu korisnici – Posetioci.

Podaci koje Vi i mi razmenjujemo i način korišćenja podataka
Prilikom registracije na naš web sajt Vi delite sa nama sledeće podatke: ime, prezime, adresu, e-mail adresu, broj telefona, lokaciju.
Privatne podatke koje unosite prilikom naručivanja proizvoda: ime i prezime, adresu i broj telefona koristimo isključivo u svrhu dostave proizvoda.
Vašu e-mail adresu koristimo isključivo u svrhu obaveštavanja o Vašim naručivanjima proizvoda kao i novostima – “newsletter” ako se prijavite za njih.
Lokaciju koristimo isključivo u svrhu lakšeg pronalaženja prilikom dostave.
Obavezujemo se na privatnost Vaših ličnih podataka koji će biti korišćeni isključivo u svrhe kupovine na našem web sajt-u i neće biti predstavljani trećim licima.
Mi možemo sakupljati, koristiti, čuvati i deliti vaše podatke ukoliko je potrebno: a) odgovoriti u skladu sa važećim zakonom ili propisima, pravnim postupkom ili zahtevom nadležnih organa; b) otkrivanje, istraživanje, sprečavanje i rešavanje prevara i drugih nelegalnih aktivnosti, sigurnosti ili tehničkih pitanja; ili d) zaštiti prava, imovinu i sigurnost naših korisnika.

Upravljanje podacima
Ukoliko želite da modifikujete, ograničite ili obrišite podatke, to je moguće uradi na sledeći način:
Poslati e-mail na adresu zimnica.prodaja@gmail.com sa naslovom “Deaktivacija naloga”, nakon čega će Vaš nalog I svi podaci iz njega biti obrisani iz naše baze.

Websajt-ovi trećih lica
Ovaj web sajt sadrži linkove/reference za web sajtove trećih lica. Obezbeđujući takve linkove, naša firma ne daje svoju saglasnost u pogledu sadržaja tih web sajtova. Firma ne prihvata nikakvu odgovornost za dostupnost ili sadržaj tih web sajtova, niti odgovornost za štetu ili povredu koje nastanu kao rezultat korišćenja njihovog sadržaja, u bilo kom obliku. Korisnici pristupaju takvim web sajtovima na vlastiti rizik.

Merodavno pravo i nadležnost
Korišćenjem ovog web sajt-a, saglasni ste da je za bilo kakvo pravno potraživanje ili utuženja vezano za ovaj web sajt ili njegovu upotrebu merodavno pravo Republike Srbije, a nadležan stvarno nadležni sud u Leskovcu.

Izmene
Firma može izmeniti ovu Politiku privatnosti. U slučaju da dođe do izmene blagovremeno i na odgovarajući način bićete obavešteni. Vaša kontinuriana upotreba našeg web sajt-a znači da ste se saglasili sa unetim izmenama. Ukoliko niste saglasni sa našom Politikom privatnosti, molimo Vas da prestanete da koristite naš web sajt. Molimo Vas da s vremena na vreme pročitate našu Politiku privatnosti.

Kontaktirajte nas
Ukoliko imate bilo kakvih pitanja vezano za našu Politiku privatnosti, molimo Vas da budete slobodni da nas kontaktirate.