DECA SU UKRAS SVETA

01.05.2021 | Kategorija: Novosti

Prošle godine je naša firma otpočela uskršnju akciju darivanja naših proizvoda građanima Vlasotinca. Obećali smo da će te naše akcije postati tradicionalne i obećanje ćemo i ispuniti. Takođe, trudićemo se da svaka uskršnja akcija bude drugačija, da obuhvati drugu grupu ljudi iz godine u godinu i da pošalje drugačiju poruku.
Prošlogodišnju akciju smo nazvali „Paketi puni zdravlja i ljubavi“. Cilj je bio da za jedan od najvećih hrišćanskih praznika obradujemo najugroženije porodice u našoj opštini, tako što smo animirali ostale građane opštine Vlasotince, da nam predlože svoje komšije, rođake, prijatelje, i da na taj način svi pokažemo ljubav i jedinstvo. Podelili smo preko 30 paketa. Svaki paket je bio priča za sebe i sadržao ono što je bilo potrebno za porodicu kojoj je bio namenjen.
Ove godine nastavljamo sa uskršnjom akcijom. Ovu akciju smo nazvali „Deca su ukras sveta“. Odlučili smo da ove godine poklonimo naše proizvode (džemove, sirupe,salate,kompote) Predškolskoj ustanovi „Milka Dimanić“ iz Vlasotinca, u iznosu od 265.000,00 dinara. Želja nam je bila da našim najmlađim sugrađanima obezbedimo pre svega zdrav obrok a ujedno i njih učimo pravim vrednostima. Akcija je uspešno sprovedena. Ovom prilikom bismo se zahvalili upravi vrtića na čelu sa direktorkom Snežanom Filipović, svim zaposlenima, kao i deci ove ustanove na prijemu i saradnji.
Nastavljamo dalje sledeće godine. Živeli