HUMANITARNA AKCIJA „PAKETI PUNI LJUBAVI I ZDRAVLJA“

17.04.2020 | Kategorija: Novosti

 

Dragi sugrađani i prijatelji,
Naša firma je odlučila da pokrene jednu malu humanitarnu akciju. Posle akcije snižavanja cena naših proizvoda, krećemo sa još jednom akcijom. O čemu se radi? Kako se ovo vanredno stanje odužilo, kako je mnogo porodica ostalo bez dela primanja ili bez ikakvih primanja, zbog nemogućnosti sticanja zarade, normalnog funkcionisanja, kretanja, nemogućnosti da svojim porodicama obezbede i najosnovnije uslove, kako se bliži jedan od najvećih pravoslavnih praznika, Uskrs, odlučili smo da najugroženijim porodicama na teritoriji opštine Vlasotince, poklonimo 10 paketa sastavljenih od naših proizvoda, slane i slatke zimnice.
Akciju ćemo sprovesti na sledeći način. Svako od vas ko poznaje nekog našeg sugrađanina, kome je potrebna ovakva vrsta pomoći, zamolio bih vas da podatke te porodice dostavite nama u inbox ili na telefon 062/899-59-23, nikako ovde na zidu, da tim ljudima ne otežavamo dodatno i ovde etiketiramo, jer ovo ne radimo zbog nikakve promocije niti bilo čega drugog. Dugo smo razmisljali kako da ovo sprovedemo i ovo je u ovoj situaciji bila jedina opcija. Takođe, te ljude neće niko slikati i postavljati njihove slike ovde na stranici. Paketi će biti uručeni našim sugrađanima u nedelju na dan Uskrsa. Možda bi bilo dobro i da ne znaju da ste ih predložili, kako bi ih iznenadili i ulepšali dan i praznik.
Jedino sto bih sve vas zamolio je da podelite ovu objavu na vašim stranicama, kako bismo što pre došli do podataka o tim porodicama i uručili u nedelju ove pakete.
Ujedno pozivamo i ostale da se pridruže i pokrenemo još koju sličnu akciju i pomognemo još većem broju ljudi. Mi se ovde nećemo zaustaviti. Biće još sličnih akcija.
Još jednom, ŠALJITE NAM PODATKE I DELITE OBJAVU KAKO BISMO ŠTO PRE DOŠLI DO NAJUGROŽENIJIH.
Želimo svima vama pre svega puno zdravlja i da predstojeći praznik proslavite u miru i ljubavi sa vašim najbližima.
Vaša ZIMNICA
Slika može da sadrži: hrana