HUMANITARNA AKCIJA USPEŠNO ZAVRŠENA

19.04.2020 | Kategorija: Novosti

 

Dragi sugrađani,
Obaveštavamo vas da je humanitarna akcija koju smo pokrenuli uspešno sprovedena. Prvobitno je bilo planirano uručenje 10 paketa zimnice, ali zbog velikog broja prijava, taj broj smo povećali na 30. Ovom prilikom hteli bismo da se zahvalimo našim sugrađanima koji su predložili svoje prijatelje, komšije, rođake. Posebno bismo se zahvalili Marko Kostic, koji je danas od 8-15h dostavljao pakete, kako u samom gradu, tako i u okolnim selima i pored toga što je na današnji dan u svom stanu ostavio dvoje male dece. Takođe, zahvalili bismo se i našem velikom prijatelju Bojan Jovic, čije je poreklo iz ovih krajeva, koji je prepoznao našu dobru volju i donirao 5 paketa. Svi oni su pokazali veliko srce ♥️ i još jednom veliko hvala.🙏👏
Kao i što je slogan glasio „Paket pun ljubavi i zdravlja“,potrudili smo se da zaista to i budu ovi paketi. Svako od naših sugrađana koji nam je dao podatke najugroženijih, nam je i ispričao njihovu priču. Bilo je dosta sugrađana koji boluju od najtežih bolesti, dosta njih bez ikakvih primanja, male dece… Tako da smo na osnovu toga, na osnovu njihovog zdravstvenog stanja, materijalnog stanja, starosne dobi, formirali i pakete. S ljubavlju. Nijedan od ovih paketa nije bio isti. Svaki je imao neku svoju priču.
Cilj akcije je bio da izmamimo osmeh našim sugrađanima. I to smo ostvarili. Pala je i po koja suza radosnica. Pokazali smo da ih nismo zaboravili i nikada nećemo.
Voleli bismo da ova akcija preraste u tradicionalnu i da je još više omasovimo. Jer naše malo, je nekome puno. Za mene je ovo, a verujem i za sve u mojoj firmi, porodici Petković i Rajković, jedan od najlepših Vaskrsa.
I za sam kraj, želeli bismo da poručimo, da Uskrs nije simbol kraja, već novog početka. Iskoristite današnji dan da sve ono loše ostavite iza sebe i da krenete dalje, da se ne osvrćete, da oprostite svojim neprijateljima, da pomognete prijateljima. Neka vas Bog blagoslovi i neka vam ovaj dan bude početak jednog srećnijeg perioda.
HVALA 🙏